torstai 8. maaliskuuta 2018

Operaatio hiukset.

Olen haaveillut pitkistä hiuksista syksystä asti. Viime kesänä hiustyylini oli sellainen että päässä oli enemmän kaljua kuin hiuksia. Sivut ja takaraivo oli siis ajettu koneella. Tykkäsin hirveästi siitä tyylistä, tykkään ylipäätänsä siitä että hiuksissa on jotain mikä räväyttää, vähän rock-henkeä. Jos ei leikkauksella, niin sitten värillä.


Päässäni on ollut niin sininen kuin pinkkikin, oranssia ja liilaa unohtamatta. Kerran epäonnistuneen kampaajakäynnin jälkeen pääni oli vihreä, joten sekin on kokeiltu,  haha.

Aina ei mene niinkuin Strömsössä. 
Takaisin asiaan. Syksyllä sitten kuitenkin kyllästyin, oli ollut niin kauan tuo tyyli, ja aloin kaipaamaan pitkää polkkaa. Leikkautin kampaajalla "normaalin tukan" kuten sitä kuvailin. Tukka leikattiin muotoon, ihan lyhyt pixie cut,  ja siitä alkoi kasvatus. Vieläkään ei hiukset mene ponnarille, mutta hiljaa hyvä tulee. Paitsi etten kestä sitä että hiljaa hyvä tulee, kun haluaisin pitkät hiukset heti!


Päätin siis turvautua kauneudenhoitotuotteiden maailmaan ja ostin kaappiin kahta eri sarjaa energisoivaa shampoota ja hoitoainetta, sekä yhden hiusseerumin.


Bio+ minulle on tuttu, olen joskus aiemminkin käyttänyt tätä kyseistä sarjaa. En nyt kuollaksenikaan muista saiko tämä hiukset kasvamaan nopeammin. Toimii tai ei, mutta välillä on kiva ihan vain panostaa hiustuotteisiin.


Toinen onkin itselleni ihan uusi tuttavuus. Marc Anthonyn grow long. Törmäsin tähän netissä surffaillessani ja päätin ottaa koekäyttöön.

Pitänee alkaa kaivamaan esiin taas niitä kikkakolmosia joilla hiusten kasvua voi nopeuttaa.

Saa vinkata jos on takataskussa jokin hyvä keino tai tuote!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikonlopun tähtihetket.

Kerroin aiemmin viime viikolla, että olimme menossa puolison kanssa kuuntelemaan livemusiikkia. Kyseessä oli Mokoman akustinen keikka Savoy-...